jag hade gärna hoppat över några dagar.. .

Går dagen var helt okej, sofie kom hit, vi körde långt åt helvete. Men det var det ju värt fick ju träffa alla fina människorna. Det går inte att låta bli att skratta när man är med er, tack!
Sen blev det ju moppe tävlig ;b haha jag slog med kryckorna dom dom som körde om sofie ;b &det gjorde ju dom flesta, inget illa menat sofie :). Vi planera lite för kvällen med men nu regnar det så blir nog inget knäred :(. Aja sen körde alla till våxtorp förutom tobbe&jeff som banga, haha. På morgonen vakna jag av alarmet satte mig här.. . sofie sov ju då som vanligt ^^ Sen drog sofie för jag skulle jobba (n), slet som ett djur fan ;D tack jim för hjälpen  :] hem igen, sem till tudde som var ledsen, ush satt där&grät i kör över all skit i världen :( , sen iväg till sofie&ida sen vidare, åh tack tjejer ni är bra som fan! <3
nu är jag hemma tänker på all skit igen, men ska ju snart sova sen iväg dirre i mon, klarar inte av att vara själv längre :[ .. .
gammal bild, vanliga annie.

*

Nu har även jag skaffat blogg. Jag vet inte riktigt varför men kan kännas ganska bra att kunna skriva av sig lite ibland. Står ganska still i huvet just nu, vet inte riktigt vad jag ska skriva?.
Men jag kan väll skriva lite om vad som hände i går&i förrgår.
I måndags tror jag det blir?, så var jag då i h-hult&tälta (y). Kom då vid 8 tien kanske, då var det lagom livat med folk ja ;b. Sen drog då dom&då fixa vi med en massa saker. Sen fick vi för oss att vi skulle bada hos någon rasse? HAHA, inte lyckat precis!, hans syster? kom visst ut&alla sprang till mopederna, grejen var ju den att ingen var väll riktigt bra på att köra moppe i det tillståndet vi var i.. . &såklart så kör jag fel väg så får köra genom mörk skog! :'O värsta lilla stigen, men kom fram hela (y). När vi väl kommit fram till tältet igen satte vi oss vid elden&rökte lita vattenpipa, sen kom hela gänget "stora" igen, HAHA. Ehm wiktor låg då vid det tillfället&soydde någonstans -.-' . Han spydde även i tältet närst där jag skulle sova :( .
aja sen somna iaf jag ^^, först av alla tydligen (;
Men tack Martin,Sofie,Jenny,Sara,Wiktor,Tobbe,Jeff&"stora gänget"

aja går dagen sög ganska bra -.-'
fick köra hem till sofie vid 11 tiden?, typ höll på att köra på folk&djur&köra av vägen flera ggr p.g.a ögonen sved av tårar.
väl hemma hos sofie bröt jag ihop när jag väl fick träffa henne.. .
&på det hela en mycket arg gunilla sen.. . (n)
men TACK sofie!, fy fan vad jag behövde dig igår!  =|
&ida, tack för allt du med!<3

RSS 2.0